SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni atanan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü bir ay sonra görevden alındı

16 Ağustos'ta Sabahattin Dülger'in yerine Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Bülent Altıntaş, bir ayını doldurmadan görevden alınarak yerine Serkan Gür atandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2021 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2021 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yeni atanan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü bir ay sonra görevden alındı

Bülent Altıntaş'ın bir ay görevde kalabildiği Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Serkan Gür atandı.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı olarak görev yapan Serkan Gür Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen devir teslim töreninde Bülent Altıntaş'tan görevi teslim alan Gür Bursa İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevine başladı.

Gür, bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı Altıntaş'a teşekkür etti. Gür, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanı olarak görev yapmakta iken Sayın Bakanımız Mahmut Özer'in tensipleri ile Bursa İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladım. Hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. 

16 Ağustos'ta Sabahattin Dülger'in Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü olarak atanmasının ardından Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Bülent Altıntaş getirilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.