SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni Akit ve Milli Gazete AKP'li Kestel Belediyesi'ni hedef aldı

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Akit ile Saadet Partisi'ne yakın olan Milli Gazete AKP'li Kestel Belediyesi'nin sahneye çıkaracağı şarkıcı Vasil Troyanov'u "Sapkın" diyerek hedef aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2021 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2021 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yeni Akit ve Milli Gazete AKP'li Kestel Belediyesi'ni hedef aldı

AKP'li Kestel Belediyesi, üç sanatçı ile birlikte "Azis" adıyla tanınan Bulgar şarkıcı Vasil Troyanov'u 16-19 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan "7. Geleneksel Balkan Panayırı" etkinliklerinde sahneye çıkarma kararı aldı.

Halka ücretsiz olarak gerçekleştirileceği belirtilen festivalde ise şarkıcı Troyanov'un sahne alacağının duyurulmasına AKP'ye yakınlığıyla bilinen Yeni Akit ile Saadet Partisi'ne yakın olan Milli Gazete'den tepki geldi.

'Sapkın' diyerek hedef aldılar

Belediyeyi ve şarkıcı Troyanov'u hedef alan Yeni Akit, "AK Partili Kestel Belediyesi ne yapmaya çalışıyor? İlçe halkına düzenleyecekleri festivalde eşcinsel sapkın Azis sahne alacak" başlıklı bir haber yayımladı.

Haberde, Troyanov'a "Sapkın" diyerek hakaret edilirken, AKP'li belediyenin "yanlıştan dönmesi" çağrısı yapıldı.

Milli Gazete ise "AKP belediyesinden skandal karar! Eşcincel sapkın sahne alacak!" başlıklı haberinde, "AK Partili Kestel Belediyesi'nin düzenleyeceği festivalde skandal bir karar imza atıldı. 'Azis' adıyla tanınan eşcinsel Vasil Troyanov'un sahneye çıkarma kararı olay oldu." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak da söz konusu haberi, "AK Partili Kestel Belediyesi ne yapmaya çalışıyor? İlçe halkına düzenleyecekleri festivalde eşcinsel sapkın 'Azis' sahne alacak" diyerek paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.