SON DAKİKA
Hava Durumu

Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil'e: Benim cenazeme gelmeyeceksin!

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in, Sezgin Baran Korkmaz'ın, "Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK (Sezgin Baran Korkmaz) aşına su katmak istemem ama, SBK'nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD'de açılan davanın iddianamesinde yazıyor..." şeklindeki sözlerine bir başka Sözcü yazarı Uğur Dündar'dan sert tepki geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 00:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2021 00:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil'e: Benim cenazeme gelmeyeceksin!

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Twitter üzerinden "Dürüst ve güvenilir(!) araştırmacı gazetecilerin SBK (Sezgin Baran Korkmaz) aşına su katmak istemem ama, SBK'nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD'de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!" dedi. Gazeteci Uğur Dündar, Özdil'in paylaşımına ilişkin "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmeyeceksin sana hakkımı helal etmiyorum. Sen nasıl olur da benim namusuma, şerefime ima yollu laf söylersin, ayıp değil mi utan be utan!" sözleriyle tepki gösterdi.

Özdil diğer paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

"SBK'nın kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD'deki iddianamede yazıyor... Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?"

"NASIL OLUR DA ÇAMUR ATMAYA YELTENİRSİN?"

O sırada TELE 1'de canlı yayınlanan, Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunduğu Anında Manşet programında konuşan Uğur Dündar, Özdil'in iddialarına sert bir dille yanıt verdi.

Uğur Dündar şunları söyledi;

"Sen benim ne kadar namuslu olduğumu bilen bu ülkedeki iki üç insandan birisin. Birisi Müjdat Gezen'dir, İkincisi sensin. Sana kardeşim dedim. Sen nasıl olur da 'değerli ağabeyim' dediğin, yere göğe sığdıramadığın bir insana ima yollu dahi olsa çamur atmaya yeltenirsin. Biri bana Yılmaz Özdil'i sorsa 'Yılmaz pis bir işe bulaşmaz' derim... Yılmaz'a da yazıklar olsun... Bitti benim için artık. Çok namuslu bir iş yapmışız, tebrik etmesi gerekirken imalı çamur. Yazıklar olsun."

Yılmaz Özdil

Yayın sürerken Özdil, "SBK iddianamesinde yazılanları sordum, Tele1'de değerli ağabeyim Uğur Dündar'la Tuncay Mollaveisoğlu beni eleştiriyor, sormayayım o halde..." paylaşımı yaptı.

Bunun üzerine Dündar, "Açık açık yazacaksın, sen benim ne kadar namuslu olduğumu bilen 2-3 kişiden birisin, sen nasıl ima yollu da olsa çamur atmaya yeltenirsin... Kötü kalpli. Nedenini de biliyorum, İsmail Saymaz'a takmış... Nasıl gitti elin o tweete, nasıl yazabildin onları" dedi.

Dündar, Özdil'in kendisine "değerli ağabeyim" diye mesaj attığını da ifade ederek, "Değerli ağabeyim deme sen artık değersiz Yılmaz'sın" tepkisi gösterdi.

"BENİM CENAZEME GELMESİN"

Dündar, "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır" diyerek, "Bize yaptığına bak ya" dedi.

Özdil ise, Twitter'dan "Neticede kanal kiminmiş?" sorusu yöneltti.

MÜJDAT GEZEN: EĞER BU GECE YANINDA OLMAZSAM, GÖZÜM AÇIK ÖLÜRÜM

Yayına bağlanan sanatçı Müjdat Gezen, "Eşin ve üç çocuğun burada gayet müsterih durumda. Bana gelen mesajları okursam insanlar utanır. "Biz Uğur Dündar'ı tanıyoruz, fazla söze gerek yok" minvalinde mesajlar alıyorum. Eğer ben bu gece senin yanında olmazsam gözüm açık ölürüm. Kendini üzme" dedi.

YILMAZ POLAT: İDDİANAMEDE BÖYLE BİR ŞEYE DENK GELMEDİM

Özdil'in iddiaları üzerine yayına bağlanan TELE1 Washington Temsilcisi Yılmaz Polat iddianameyi incelediğini belirterek, "Ben iddianamede böyle bir şey görmedim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.