SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkoğlu: İktidar için maç bitti, uzatmaları oynuyor

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Mudanya'da yaptığı konuşmada, "İktidar için artık maç bitmiştir, intikalar oynanıyor. Millet de kırmızı kartı göstermeye hazır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2021 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2021 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Türkoğlu: İktidar için maç bitti, uzatmaları oynuyor

Geçen hafta Karacabey'in 64 köyünü ziyaret eden İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı, bu hafta Mudanya'daydı. İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Mudanya'da yaptığı konuşmada, iktidarı eleştirdi. 

Kırsal bölgelerin ihmal edilmesini kınadıklarını aktaran Türkoğlu, "Artık iktidarın hem ülke genelindeki hem de Bursa'daki tek kale maç dönemi bitmiştir. Tabiri caizse AKP hükümeti artık intikaları, yani uzatmaları oynuyor. Az kaldı hakem düdüğü çalacak ve maçı bitirip, sonunda milletin kazandığını ilan edecek. Uzun sözün kısası vatandaş AKP iktidarına kırımızı kartı göstermeye hazır. Yeter ki ortaya sandıkları getirmeye cesaret edebilsinler." dedi.

Ülkede çalışan kesimin açlık sınırının altında kalan asgari ücrete mahkum olduğunu söyleyen Türkoğlu, partisinin Tarım Master Planı'nı şöyle anlattı:

"Tarımsal kalkınma politikasını çiftçimizle, köylümüzle paylaşıyoruz. Köylerdeki buluşmalarımızda daha çok vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor, sorunlarını not ediyoruz. Bu büyük ilçe ve köy maratonumuzun sonunda Bursa ve çevresiyle oluşacak olan detaylı kent raporumuzu Genel Merkezimiz ve ilgili kurumlarla paylaşıp takipçisi olacağız. Bu amaçla İYİ Parti Bursa Teşkilatı olarak ilk startı geçen hafta Karacabey ile vermiştik. Bu hafta yine ekiplerimizle birlikte büyük bir araç konvoyu ile Mudanya'da olduk. Hal kahveleri bölgesindeki mitingimizin sonrasında esnafımızı dolaştık ve ardından tam 37 ayrı ekiple Mudanya'nın 37 köyünde aynı anda vatandaşlarımızla buluştuk."

Türkoğlu, üç ayda Bursa'nın 17 ilçesindeki 712 köyünde halkı dinlemiş olacaklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.