SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkan Genç son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bursa basınının emektar kalemlerinden gazeteci Türkan Genç, son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2021 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2021 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Türkan Genç son yolculuğuna uğurlandı

Yaklaşık üç hafta önce rahatsızlığı nedeniyle gittiği Bursa Şehir Hastanesi'nde bağırsaklarında rastlanan kanser nedeniyle operasyon geçiren ve dün hayatını kaybeden gazeteci Türkan Genç (50) son yolculuğuna uğurlandı.

Türkan Genç'in Bursa Şehir Hastanesi'nden alınan cenazesi ailesi ile yaşadığı Mudanya'da, Müftülük Camii'ne getirildi. Genç'in cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Burgaz'daki Mudanya Kent Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Genç'in ailesi, yakınları, çok sayıda gazeteci meslektaşı, CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Erkan Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz ile çeşitli siyasi partilerden temsilciler katıldı.

Gazeteciliğe 1992 yılında Olay Gazetesi'nde muhabir olarak başlayan ve daha sonra çeşitli gazetelerde muhabirlik, ardından köşe yazarlığı yapan Türkan Genç, en son Yeni Marmara Gazetesi'nde günlük yazılarına devam ediyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.