SON DAKİKA
Hava Durumu

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur vefat etti

İzmir'in Torbalı ilçesi Belediye Başkanı CHP'li Ramazan İsmail Uygur, solunum rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde vefat etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2021 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2021 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur vefat etti

Oturduğu apartmanda çıkan yangından etkilenip solunum rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İzmir'in Torbalı Belediye Başkanı CHP'li Ramazan İsmail Uygur, dün akşam saatlerinde vefat etti. 57 yaşındaki 2 çocuk babası Uygur'un ölümü büyük üzüntü yarattı.

6 Mart'ta Torbalı Cumhuriyet Mahallesi Koruluk Evleri'nde bulunan apartmanda yangın çıkmış, bu apartmanın 4'ncü katında oturan Başkan İsmail Uygur ile eşi Afet ve oğulları Ege Uygur'un da aralarında bulunduğu 7 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılmıştı.

Kılıçdaroğlu ziyaret emişti

İsmail Uygur, 6 gün sonra taburcu edilmiş, tedbir amaçlı özel bir hastaneye sevk edilmişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da İzmir ziyareti sırasında hastanede görüştüğü Uygur, geçen hafta durumunun kötüye gitmesi ve solunum yetersizliği çekmesi üzerine Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Başkan Uygur'un dün akşam saatlerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

Ramazan İsmail Uygur, CHP adayı olarak seçildiği belediye başkanlığını 3 dönemdir yürütüyordu.  

CHP Genel Başkanı Kemal Klıçdaroğlu, Uygur'un vefatı dolayısıyla sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, ''Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Uygur'a Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun'' ifadesini kullandı.

İsmail Uygur kimdir?

Ramazan İsmail Uygur, 1964 yılında Torbalı'da dünyaya geldi. İlk ve lise eğitimini Torbalı'da gördü. İzmir Ege Üniversitesi'nde Türk-İslam Felsefesi-Sosyoloji ve Psikoloji Eğitimi görerek lisans eğitimini tamamladı.

1982 yılından itibaren Torbalı'da serbest muhasebecilik yapan Uygur, 1992 yılından bu yana üyesi ve çeşitli kademelerde yöneticisi olduğu Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak gösterildi ve seçilerek 10 yıl Torbalı Belediye Başkanlığı yaptı.

Ramazan İsmail Uygur, 31 Mart 2019 tarihinde yeniden  CHP'den 3. kez Torbalı Belediye Başkanı oldu. Uygur, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.