SON DAKİKA
Hava Durumu

Sedat Peker'in Twitter hesabından paylaşım: Geri döndüm

Birleşik Arap Emirlikleri resmi makamları tarafından dün öğle saatlerinde kaldığı mekandan alındığı ileri sürülen Sedat Peker, sosyal medya hesabından geri döndüğünü duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2021 00:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2021 00:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Sedat Peker'in Twitter hesabından paylaşım: Geri döndüm

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, MİT operasyonu ile yakalandığı ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) yetkililerinin kendisini gözaltına aldığına dair iddialarla ilgili Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Peker, kaldığı mekana ailesinin yanına geldiğini duyurarak; iddiaları yalanladı. Peker "Eğer ölmez sağ kalırsak, bu hikayeyi tamamlamaktan geri durmayacağız." dedi. 

Bir süredir kaldığı Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai Emirliğinde yetkililer tarafından öğle saatlerinde kaldığı yerden alınan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından kaldığı mekana, ailesinin yanına geri döndüğünü duyurdu.

Sedat Peker'in sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımlar şöyle:

"1-Kıymetli dostlarım, öğle saatlerinden itibaren kaldığım mekandan yetkililerle beraber ayrıldım. Şu an kaldığım mekana, ailemin yanına geri geldim. Hakkımdaki iddiaların yoğunluğu nedeniyle karşılıklı sohbette bulunduk.

2-Şahsım hakkında herhangi bir Interpol kararı olmadığı için, tüm herkes gibi ülkelerinde misafir olarak bulunduğumu söylediler. Hakkımda birçok suikast ihbarı olduğunu bana ilettiler, hepimizin bildiği gibi.

3-Ülkeden ayrılmamda veya ülkede kalmamda herhangi bir sorunun olmadığını da bana ilettiler. Aydınlık Gazetesi'nde yazan SAT timlerinin ve MİT timlerinin yaptığı operasyonla yakalandığım asla doğru değildir.

4-Zaten ben uluslararası hukuka göre aranan bir kişi değilim. Bu sebeple yüce devletimizin bana resmi bir operasyon düzenleyebilmesi de mümkün değildir. Her normal insana davrandıkları gibi bana da kibar bir şekilde davrandılar.

5-süslü sülü, benim ahiretliğim, derin mehmet, pelikancılar, ve diğer zevatın tamamı; bizde söz namus. Eğer ölmez sağ kalırsak, bu hikayeyi tamamlamaktan geri durmayacağız. 6-Tabi ki bu süre zarfında gereği eğer yapılmazsa, yapmayanlarla ilgili söyleyecek sözlerimiz de elbet olacaktır. Beni sevdiği için dua edenlere, beni sevmediğinden dolayı sadece çocuklarıma ve aileme iyi dilek dileyenlere tüm kalbimle teşekkür ederim. BİR UMUTTUR YAŞAMAK"

Erdoğan ile helalleşeceğini söylemişti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile helalleşeceğine ilişkin video yayınlayacağını açıklayan Sedat Peker, bu helalleşmeyi "ajan" suçlamaları nedeniyle bugün yapılacak Biden-Erdoğan görüşmesinden sonra yapacağını duyurmuş, pazar günü (dün) ise "aperatif" dediği bir video yayınlayacağını haber vermişti.

Kendisine yönelik Türkiye tarafından yakalama operasyonu yapıldığına ilişkin iddialar ortaya atılan Peker'in Dubaili yetkililer tarafından kaldığı mekandan alınarak götürüldüğüne ilişkin yakınları ve avukatları tarafından haberler paylaşılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.