SON DAKİKA
Hava Durumu

Özcan Bizati: Bu takım hedefe gidecek

Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında Balıkesirspor'u 2-0 mağlup eden Bursaspor'un teknik direktörü Özcan Bizati, "Bu takım hedefe gidecek, bundan emin olun. Elinden gelen her şeyi yapacak" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2021 19:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2021 19:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Özcan Bizati: Bu takım hedefe gidecek

Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında Balıkesirspor'u 2-0 mağlup eden Bursaspor'un teknik direktörü Özcan Bizati, bugün kazanmalarına karşın eksiklerinin farkında olduklarını dile getirdi.

Bizati, bu galibiyetin kendileri için güven ve puan açısından önemli olduğunu vurgulayarak, "Bu takım hedefe gidecek, bundan emin olun. Elinden gelen her şeyi yapacak. Gümgür gümbür sonuca giden bir takıma olmak istiyoruz. Tüm oyuncularımızın performansını artırmaya çalışıyoruz. Performanslarda sadece oyuncuya odaklanmamak gerekir. Bu bir takım oyunudur." değerlendirmesinde bulundu.

"En azından rakiplerimizle kafa kafaya oynayabiliyoruz"

Balıkesirspor'un teknik direktörü İsmet Kamak, sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirtti.

Kamak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, maç kazanmaya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Maç kazanmanın kendilerini olumlu anlamda çok etkileyeceğini ifade eden Kamak, şöyle konuştu:

"İyi çalışıyoruz. Oyunun iki yönünü de oynamaya çalışıyoruz. En azından rakiplerimizle kafa kafaya oynayabiliyoruz. Dönen topları alamadığımızda atağı sonlandıramamak bize pahalıya mal oluyor. Bununla ilgili de çalışmalarımızı yapıyoruz ve iyi yoldayız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hafta içindeki kupa maçında az süre alan ve genç oyuncularımıza şans vereceğiz. Bize bir galibiyet gerekiyor. İnşallah bu galibiyeti Erzurum deplasmanında alırız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.