SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer Belediyesi Avrupa Caz Konferansı'na katıldı

Nilüfer Belediyesi, Avrupa Caz Ağı'nın düzenlediği Avrupa Caz Ağı Genel Kurulu ve Avrupa Caz Konferansı'na katıldı. Avrupa'nın farklı ülkelerinden katılımcıların yer aldığı konferansta ulusal organizasyonlar, cinsiyet eşitliği, sosyal içerikler, iklim değişikliği, çevresel bozulma ve pandeminin etkileri konuşuldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2021 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2021 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Nilüfer Belediyesi Avrupa Caz Konferansı'na katıldı

Nilüfer Belediyesi, Avrupa Caz Ağı'nın, 16-19 Eylül tarihlerinde Estonya'nın Tallinn kentinde organize ettiği Avrupa Caz Ağı Genel Kurulu ve Avrupa Caz Konferansı'na katıldı.

Bu yıl 6. kez düzenlenen Nilüfer Caz Tatili ile 2020 yılında Avrupa Caz Ağı'na üye olan Nilüfer Belediyesi, Avrupa Caz Ağı Genel Kurulu ve Avrupa Caz Konferansı'na katılarak Avrupa'nın farklı ülkelerinden 200'ü aşkın katılımcı ile görüş alışverişinde bulunma şansı elde etti.

Söyleşi ve panellerin gerçekleştiği konferans, düzenlenen konserlerle renklendi. Jazz Estonia ve Jazzkaar festival organizasyonlarına ev sahipliği yapan konferans boyunca, paralel çalışma grubu etkinliklerinde ulusal organizasyonlar, cinsiyet eşitliği, sosyal içerikler, iklim değişikliği, çevresel bozulma ve kolektif dijital yayın konularının yanı sıra pandemi sonrası dönemde sektörün beklediği olası değişiklikler üzerinde duruldu.

Nilüfer Belediyesi adına konferansa katılan belediye çalışanları, bu kapsamlı uluslararası konferansta, Avrupa'nın birçok festival organizasyonu temsilcileriyle tanışıp, ilerleyen dönemler için sürdürülebilir iş birliği, dayanışma ve kültürlerarası alışveriş konusunda görüş birliğine vardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.