SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya'da korkutan yangın; 3 ev kullanılamaz halde

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir evde doğalgazdan çıkan ve iki binaya sıçrayan yangın korku yarattı. Kontrol altına alınarak söndürülen yangında 3 kerpiç ev kullanılamaz hale geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2021 18:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2021 18:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya'da korkutan yangın; 3 ev kullanılamaz halde

Alınan bilgiye göre, Mudanya'nın Aydınpınar Mahallesi Hacıhoroz Sokağı'nda İsmet Çelik'e ait evde doğalgazdan kaynaklı olarak yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikte bulunan İsmail ve Mehmet Kasap'ın evlerine sıçradı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Mudanya Grubu sevk edildi. Bursa'dan takviye gönderilen ekipler de alevlere müdahale etti. Ekipler yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı.

Yangında 3 kerpiç evin kullanılamaz hale gelmedi.

Hayri Türkyılmaz yangın yerinde

Yangın haberini alır almaz Aydınpınar Mahallesi'ne giden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yangın haberi ile yüreklerinin ağızlarına geldiğini belriterek, "Üç evin zarar gördüğü yangına müdahale eden ve yangını kontrol altına alan Bursa İtfaiyesi ve belediyemizin ekiplerine teşekkür ediyorum. Evi zarar gören hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.