SON DAKİKA
Hava Durumu

Medicana Bursa'da sağlıktan sonra eğitime başlıyor

Medicana Grubu, sağlıktan sonra eğitim alanındaki yatırımlarını da büyütüyor. 2018 yılında hastaneler zincirine Bursa'yı ekleyen Medicana aynı yıl Ankara ve İstanbul'da başlayan eğitim yatırımlarını Bursa'ya taşıyor. MBA (Modern Bilimler Akademisi) Okulları'nın dördüncü kampüsü Özlüce'de 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında eğitime başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2021 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2021 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Medicana Bursa'da sağlıktan sonra eğitime başlıyor

Sağlık alanında 1992 yılından bu yana hizmet veren ve Türkiye'nin çeşitli illerinde 14 hastaneye ulaşan Medicana Grubu, sağlıktan sonra eğitimde de yatırımlarını büyütüyor. Hastaneler zincirine 2018 yılında Bursa'yı ekleyen Medicana Grubu, aynı yıl Ankara ve İstanbul'da başlayan eğitim yatırımlarını Bursa'ya taşıyor. MBA (Modern Bilimler Akademisi) Okulları'nın bilimsel ve teknolojik standartlara sahip dördüncü kampüsü Özlüce'de 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında eğitime başlayacak. 

MBA Okulları'nın Özlüce Kampüsü'nde düzenlenen basın toplantısı ile Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Fen Lisesi'nden oluşan okulun tanıtımı yapıldı. Toplantıya MBA Okulları Özlüce Kampüsü Müdürü Burhan Yazgan, Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Öğretim Öğretim Üyesi Remzi Karşı, Medicana Bursa Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Dr. Engin Bozkurt, MBA Okulları Kurucu Temsilcisi Sezgin Sunay ile Nilüfer Belediye Başkanvekili Mahmut Demiröz ile okul personeli ve medya mensupları katıldı.

Toplantıda konuşan MBA Okulları Müdürü Burhan Yazgan, kampüse ilişkin bilgiler verdi. Anaokulundan liseye kadar olan kısımlarda 1500'e yakın öğrencinin eğitim göreceğini belirterek, başarı düzeyi yüksek öğrencilerin burs imkanlarından yararlanacağını ayrıca ücretsiz eğitimler de olacağını söyledi. Ulusal bir eğitim markası ve şehirlerin yerel dinamiklerini dikkate alarak yapılandıklarını kaydeden Yazgan, "Burada eğitim vereceğimiz öğrencilerin dünyayı yakalayan bireyler olmasını istiyoruz" dedi.

Okulun 14 bin 800 merekare kapalı, 4 bin metrekare açık alana sahip olduğunu belirten Burhan Yazgan, "bireyin bütününü eğitmek" hedefini odağa aldıklarını, bilimsel ve teknolojik standartlarda hazırlanan kampüste, anaokulundan lise son sınıfa kadar 14 yıl kesintisiz eğitim uygulanacağına dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.