SON DAKİKA
Hava Durumu

Marmaris'teki yangın söndürme çalışmalarına Bursa'dan destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 7 araç ile 21 personel, Muğla Marmaris'teki yangınlara müdahale etmek için yola çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2021 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2021 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Marmaris'teki yangın söndürme çalışmalarına Bursa'dan destek

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Adana, Antalya, Muğla, Mersin, İzmir ve Osmaniye başta olmak üzere 28-31 Temmuz tarihlerinde 26 ilde çıkan 98 yangının 81'i kontrol altına alınırken, yangın söndürme çalışmalarına farklı illerden destek yağıyor.

İçişleri Bakanlığı, Orman Bakanlığı ve AFAD'ın talimatları doğrultusunda Bursa Büyükşehir Belediyesi de harekete geçti. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın talimatıyla Muğla Marmaris'teki orman yangınına müdahale için İtfaiye Daire Başkanlığı ve BUSKİ ekipleri hazırlandı. Küçük Sanayi İtfaiye İstasyonunda hazırlıklarını tamamlayan 21 personel, 7 araç ile yola çıktı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İtfaiye Daire Başkanı Muhammed Emin Tarım, orman yangınlarının ivedilikle söndürülmesi için Bursa ekibinin de görev başında olacağını belirterek, yangınların bir ön önce söndürülmesini temenni etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.