SON DAKİKA
Hava Durumu

Kestel'de otomobilin bagajında ceset bulunmuştu; Cinayeti itiraf etti

Otomobilinin bagajında boğularak öldürülmüş halde bulunan Sinan Sönmez'in cinayetiyle ilgileri olduğu ileri sürülen 5 zanlı adliyeye getirildi. Zanlılardan Rusya vatandaşı Nariman S, cinayeti itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2021 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2021 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kestel'de otomobilin bagajında ceset bulunmuştu; Cinayeti itiraf etti

Bursa'nın Kestel ilçesinde bir otomobilin bagajında boğularak öldürülmüş erkeğe ait cesedin bulunmasına ilişkin gözaltına alınan 5 zanlı adliyeye getirildi.

Sinan Sönmez'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında geçen pazar gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Katil zanlısı Rusya vatandaşı Nariman S. (29) adlı kadın ile cinayetle ilgileri olduğu ileri sürülen Latife A, Sabit D, Alişan D. ve İsmail Ç, adliyeye sevk edildi.

Nariman S'nin polise verdiği ifadede, arkadaşı olan Sönmez ile İnegöl ilçesi Akhisar Mahallesi'nde alkol alırken tartıştıklarını, yumrukla bayılttığı bu kişiyi boğduktan sonra cesedini bagaja koyup otomobili Kestel'e götürerek terk ettiğini, maktulün cep telefonu ve kimliğini ise yakındaki bir dereye attığını itiraf ettiği öğrenildi.

Şüphelilerden 1'i tutuklandı, 4 kişi serbest bırakıldı

Sinan Sönmez'in öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında geçen pazar gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Katil zanlısı Rusya vatandaşı Nariman S. adlı kadın ile cinayetle ilgileri olduğu ileri sürülen Latife A, Sabit D, Alişan D. ve İsmail Ç. adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi hakimliğe çıkarılan şüphelilerden Nariman S. tutuklanırken Alişan D. adli kontrol şartı, diğerleri de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ne olmuştu?

Kestel'de 2 Mayıs Pazar günü Vanimehmet Mahallesi Buluş Caddesi'nde park halinde bulunan plakasız otomobilden kötü kokular gelmesi üzerine çevredekiler durumu polis ekiplerine bildirmişti. Aracı kontrol eden ekipler, bagajda Sinan Sönmez'e (32) ait ceset olduğunu belirlemişti. Ekiplerin yaptığı araştırmada yaklaşık bir ay önce terk edildiği anlaşılan otomobilin Sönmez'e ait olduğu tespit edilmiş, 5 zanlı gözaltına alınmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.