SON DAKİKA
Hava Durumu

Huzurevi sakinlerinin Eskikaraağaç'ta açık hava keyfi

Koronavirüs pandemisinin ilk gününden itibaren sıkı önlemler altında bir dönem geçiren Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri, normalleşme dönemine geçilmesiyle birlikte ilk kez sosyal bir aktiviteye katıldı. Eskikarağaç Köyü'nü ziyaret eden huzurevi sakinleri doğayla baş başa güzel bir gün geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Huzurevi sakinlerinin Eskikaraağaç'ta açık hava keyfi

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi'nde, koronavirüs pandemisinin başladığı ilk günden itibaren yoğun önlem alındı ve sosyal etkinliklere ara verildi. Alınan önlemler sayesinde sorunsuz bir dönem geçiren huzurevi sakinleri için normalleşmeye geçilmesiyle birlikte sosyal etkinlikler de düzenlenmeye başlandı.

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri, Avrupa Leylek Köyü Eskikaraağaç'ı ziyaret ederek güzel bir gün geçirdi.  Huzurevi sakinlerine, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer de eşlik etti. Öğle yemeğinin ardından Eskikaraağaç'ı gezen huzurevi sakinleri, doğal güzelliklerin keyfini çıkardı.

Huzurevi sakinleri, uzun aradan sonra hep birlikte böyle bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler. Pandemi dönemi boyunca ilk kez huzurevinden çıktığını belirten İnci ve Taner Huzurevi sakini Sülbiye Mertcan, keyifli bir gün geçirdiklerini söylerek "Bugün sanki dünyayı geziyorum" dedi. "Bugün yeniden doğmuş gibiyim" diyerek duygularını dile getiren Hacer Nar da, "Bugün o kadar mutluyum ki tarif edemiyorum. Yeniden doğmuş gibiyim. Harika bir ortamda yemeğimizi yedik, yürüyüş yaptık. Eğlendik ve keyifli bir gün geçirdik" şeklinde konuştu. Huzurevi sakini Cem Elibol da, doğal bir ortamda stres attıklarını ifade ederek, çok güzel bir gün geçirdiklerini söyledi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.