SON DAKİKA
Hava Durumu

'Hukuku ve devletin kurumlarını ayağa kaldıracağız'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, iktidara geldiklerinde önce hukuku ve devletin tahrip edilen, etkisizleştirilen kurumlarını ayağa kaldıracaklarını ifade ederek güveni tesis edeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2021 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2021 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Hukuku ve devletin kurumlarını ayağa kaldıracağız'

Partisinin İnegöl ilçe kongresine katılan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, özgürlükçü bir Türkiye umudunu yükseltmek istediklerini söyledi. Sorunun çözümü için yola çıktıklarını ifade eden Babacan, emeklileri, sanayiciyi, aileleri, gençleri ve esnafı düşünen bir siyasi anlayışta olduklarını belirtti.

Hükümetin ekonomi politikalarını eleştiren Babacan, "Rekabet ortamını sağlayın, üretimi bollaştırın zaten fiyatlar düşer. Fiyatların düşmesinin asıl metodu bolluktur, üretimdir. Ülke harıl harıl üretecek, bolluk olacak ki bolluğun olduğu yerde fiyatlar makulleşir." değerlendirmesinde bulundu.

Babacan, seçimlerde başarı hedeflediklerini dile getirerek şöyle konuştu:

"Önce hukuku ve kurumları ayağa kaldıracağız. Güveni tesis edeceğiz. Türkiye'yi hızla refaha ve huzura kavuşturacağız. Kimseyi enflasyona ezdirmeyeceğiz. Güçlü, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyümeyle topyekun zenginleşeceğiz. Gençlerin kaçmak değil, yaşamak istediği bir ülke yapacağız Türkiye'yi. DEVA Partisi, kadınlarla, gençlerle, çiftçilerle, emeklilerle, öğretmenlerle, işçilerle, esnafla eşitlik için adalet için yola çıktı. Çözüm haritamız belli, çözümün sözcüsü bizler olacağız."

Kongrede DEVA Partisi İnegöl İlçe Başkanlığına Kani Ahmet Erbay seçildi.

İlçe Başkanlığı binasını açtı, esnafı ziyaret etti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İnegöl'de kongresine katıldığı partisinin İlçe Başkanlığı binasını da açtı.

Türkiye'nin 81 ilinde il başkanlarını görevlendirdiklerini belirten Babacan, 650'ye yakın ilçede de teşkilatlandıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"İlçe merkezlerimiz önemli. Asıl çalışma sahada. Girmedik sokak bırakmayacağız, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Uğranmadık dükkan bırakmayacağız. Çarşı ve pazarları mutlaka gezeceğiz. DEVA Partisinin hedeflerini, gençler için yapacaklarını vatandaşlara anlatacağız."

Açılıştan sonra İnegöl ilçe merkezini de gezen Babacan, esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.