SON DAKİKA
Hava Durumu

Gazeteci Türkan Genç hayatını kaybetti

Bursa basınında çeşitli gazetelerde uzun yıllar çalışan gazeteci Türkan Genç, tedavi gördüğü hastanede 50 yaşında hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2021 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2021 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gazeteci Türkan Genç hayatını kaybetti

Yaklaşık üç hafta önce karnındaki ağrıya bağlı şikayetle Bursa Şehir Hastanesi'ne giden Türkan Genç'in yapılan muayene ve kontrollerinde bağırsaklarında kansere rastlandı. Teşhisin ardından hemen ameliyata alınan Genç'in tedavisine yoğun bakımda devam edildi.

Bugün yoğun bakımda tansiyonu yükselerek durumu ağırlaşan Türkan Genç saat 14.00 sıralarında hayata gözlerini yumdu.

Türkan Genç'in erken yaşta ani ölümü, ailesi, yakınları ve meslektaşlarını yasa boğdu.

Türkan Genç 8 Şubat 2021 günü (yarın), Mudanya Müftülük Camii'nde öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Burgaz'daki Mudanya Kent Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Gazeteciliğe 1992 yılında Olay Gazetesi'nde muhabir olarak başlayan ve daha sonra çeşitli gazetelerde muhabirlik, ardından köşe yazarlığı yapan Türkan Genç, en son Yeni Marmara Gazetesi'nde günlük yazılarına devam ediyordu.

Türkan Genç'in vefatının ardından, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Gazeteciler Cemiyeti, Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi başta olmak üzere Genç'in meslektaşları, çok sayıda politikacı ve sevenleri sosyal medya üzerinden üzüntü, taziye mesajları paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.