SON DAKİKA
Hava Durumu

Fazlı Tan: Çok iyi oynadığımızı söyleyemem

TFF 1. Lig'in 29. Haftasında Bereket Sigorta Ümraniyespor'a deplasmanda 2-1 yenilen Bursaspor'un Teknik Direktörü Fazlı Tan, "Geçen hafta Altay maçında ön çapraz bağları kopan İsmail Çokçalış'a bir galibiyet hediye etmek istiyorlardı ama olmadı. Çok iyi oynadığımızı söyleyemem" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2021 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2021 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Fazlı Tan: Çok iyi oynadığımızı söyleyemem

TFF 1. Lig'in 29. Haftasında Bereket Sigorta Ümraniyespor'a deplasmanda 2-1 yenilen Bursaspor'un Teknik Direktörü Fazlı Tan, maçın ardından 90 dakikayı değerlendirdi. Geçen hafta Altay maçında ön çapraz bağları kopan İsmail Çokçalış'a geçmiş olsun dileklerini ileten Tan, "İnşallah hızlı bir şekilde toparlanır ve futbola geri döner. Bugün kardeşlerimiz ona bir galibiyet hediye etmek istiyorlardı ama olmadı" dedi.

"Çok iyi oynadığımızı söyleyemem. Rakibimizin de geçmiş maçlarına bakarsa istek ve arzusu bu maçta iyi değildi" diyen Fazlı Tan, şunları söyledi:

"Biz maça ikinci bölge savunmasıyla başladık. Rakibi pas hatalarına zorlayıp, oradan kapacağımız toplarla hızlı hücuma çıkmayı düşündük. Golü yediğimiz dakikaya kadar da fırsatlar yakaladık. Ama gol noktasında istediğimiz vuruşları yapamadık. Rakibin kornerlerde etkili olduğunu biliyorduk, duran toptan da golü yedik. Sonra hızlı toparlandık ve 1-1'e getirdik. İkinci yarı oyuncuların geçmiş maçlara göre arzu ve isteği iyi olmadı. Bunu sahaya çekmek için çalıştık."

Özer Hurmacı'nın pozisyonunun maçın kırılma anı olduğunu belirten Fazlı Tan, şöyle devam etti:

"Takım kaptanımız Özer ceza alanı içinde darbe alarak yerde kaldı. Bize göre bu penaltı ve kırmızı karttı. Hakem devam dedi. Belki penaltıyı vermiş olsaydı kırmızı kartı gösterseydi rakip 10 kişi kalacaktı ve maç farklı bir noktaya gidecekti. Bu pozisyondan soran rakip hızlı atağında ters topla golü buldu. Rakibe ciddi anlamda üçüncü bölgeye hapsettik ama yine final vuruşlarında etkili olamadık ve beraberlik golünü bulamadık. Rakibi tebrik ediyorum başarılar diliyorum. Perşembe günü RH Bandırmaspor ile oynayacağız. Hatalarımızı ve doğru yaptığımız işleri irdeleyip maça hazırlanacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.