SON DAKİKA
Hava Durumu

Fatih Tekke: İyi bir başlangıca ihtiyacımız var

İzmir deplasmanında Altınordu'ya 2-1 yenilen Bursaspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, bariz bir hata sonucu çok erken gol yediklerini belirterek, "Üzüntümüz fazla. Böyle bir şey beklemiyorduk. Zihinsel olarak dönmek zorundayız. Bu takım ilk ikiye girecek kalitede. İyi bir başlangıca ihtiyacımız var." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2021 23:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2021 23:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Fatih Tekke: İyi bir başlangıca ihtiyacımız var

TFF 1. Lig'in 4. haftasında İzmir'de Altınordu'ya 2-1 mağlup olan Bursaspor'un Teknik Direktörü Fatih Tekke, maçın ardından 90 dakikayı değerlendirdi.

Bariz bir hata sonucu çok erken gol yediklerini ifade eden Tekke, "Beklemediğimiz bir şeydi. Golden sonra çok üstün bir oyun oynadık. Maçın hakkı bu değildi. Futbolda böyle şeyler var." dedi.

Oyuncuların performansından genel olarak memnun olduğunu kaydeden Tekke, şöyle devam etti:

"Üzüntümüz fazla. Böyle bir şey beklemiyorduk. Çok ümitliydik. Hastalarımız ve sakatlarımız vardı. Sonradan oyuna soktuğumuz oyuncular da var. Oyundan memnunum, gayet iyi başladık. Çok kötü oynasaydık da üç puan alsaydık. Üst üste iki maç daha oynayacağız. Zihinsel olarak dönmek zorundayız. Taraftarımız bilsin, bu takım iyi bir takım. Hepimiz üzüldük ama hemen geride bırakmamız lazım. Ben çok ümitliyim. Bu takımın kalitesi ilk ikiye girecek kalitede. İyi bir başlangıca ihtiyacımız var."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.