SON DAKİKA
Hava Durumu

Dominika Marta Sobolska Nilüfer Belediyespor'da

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, Belçikalı orta oyuncu Dominika Marta Sobolska'ı kadrosuna kattı.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2021 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2021 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Dominika Marta Sobolska Nilüfer Belediyespor'da

misli.com Sultanlar Ligi'ni 5. sırada bitirerek Türkiye'yi Avrupa'da CEV Chalange Cup'ta temsil etmeye hazırlanan Nilüfer Belediyespor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yerli ve yabancı transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam eden mavi yeşil beyazlı ekip, son olarak orta oyuncu mevkiine takviye yaptı. Nilüfer Belediyespor, Belçikalı orta oyuncu Dominika Marta Sobolska'yı renklerine bağladı.

30 yaşında ve 1,87 cm boyundaki Belçikalı Milli sporcu kariyerine, ülkesinin Volley de Haan Takımı'nda başladı. Ardından ülkesinde Belgische SMS formasını giyen orta oyuncu, kariyerinin büyük bölümünü Polonya'da geçirdi. Sırasıyla Polonya Ligi'nde  Gwardia Wroclaw, Chemik Police, MKS Dabrowa Gornicza, Bielsko Biala formalarını giydi. İtalya'da Promoball Flero ve Filonttrono Pallavolo, Türkiye'de de Çanakkale Belediyespor ve Aydın Büyükşehir Belediyespor formaları ile mücadele eden Sobolska, geçtiğimiz sezon Romanya Ligi ekiplerinden CSM Targovişte de oynadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.