SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'nin Büyükşehir Adayı Bozbey sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, muhalefet cephesinde erken seçim beklentilerinin giderek arttığı bu dönemde, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ile birlikte sahaya indi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
CHP'nin Büyükşehir Adayı Bozbey sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, muhalefet cephesinde erken seçim beklentilerinin giderek arttığı bu dönemde, yeniden sahaya indi. Önceki gün Gürsu'da ilçe yöneticileriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretleri sosyal medyada paylaşarak duyuran Bozbey, bugün de cuma namazı sonrası Ulucami çevresi ve Kapalıçarşı esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla selamlaştı, sohbet etti.

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ve il yönetim kurulu üyeleri ile Osmangazi İlçe Başkanı Metin Yılmaz, belediye meclisi üyeleri ve İl Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş'un da eşlik ettiği Mustafa Bozbey esnafla buluşmasında vatandaşların derdini dinledi. Pandemi döneminde yaşanan sıkıntılar başta olmak üzere, ekonomik sorunları ilk ağızdan dinleyen Bozbey, ayakta kalma savaşı veren işçi, emekli, köylü üretici, genç-yaşlı her kesimin gelecek kaygısı içerisinde olduğunu da gözlemledi.

Aşıklar kahvesinde bağlama çalan aşıkları da dinleyen Bozbey, "Sıkıntıları dinliyoruz. Sorunlar çok büyük ama tüm bunlara rağmen hemşerilerimizin yüzünde gördüğümüz umut ışığı ve yaşam enerjisi, bize de adeta enerji aşılıyor. Bu zor günleri hep birlikte aşacağımıza olan inancımız tam" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.