SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Nilüfer'den polisin ceza kestiği vatandaşa yardım

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Düzce'de sokağa çıkma kısıtlaması denetimi sırasında polisin kağıt toplayıcısı Ramazan D'ye kestiği para cezasının CHP Nilüfer tarafından ödeneceğini söyledi. Ramazan D'nin 6 aylık oğlunun ihtiyaçları da 'Bebek Market' kampanyasıyla karşılanacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2021 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2021 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
CHP Nilüfer'den polisin ceza kestiği vatandaşa yardım

Düzce'de sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi gününde polisin denetimine denk gelen kağıt toplayıcısı Ramazan D.'ye "sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek" ve "ehliyetsiz motosiklet kullanmak" gerekçesiyle 5 bin 850 lira para cezası kesilmişti. Ramazan D, "Evim kira, 6 aylık oğlum var, yapmayın! Yok ağabey yok! Ne yapalım? Ne olur Allah aşkına, Peygamber aşkına, elinizi ayağınızı öpeyim yapmayın kurban olduğum. Mübarek gün neden böyle yapıyorsunuz?" diye yalvarmıştı.

CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, karton toplayarak 6 aylık oğluna bakmaya çalışan Ramazan D'ye kesilen 5 bin 850 lira para cezasını CHP Nilüfer olarak ödeyeceklerini söyledi. Yılmaz, Ramazan D'nin 6 aylık oğlunun mama, bez, pişik kremi ve ıslak mendil ihtiyaçlarının da hayata geçirdikleri 'Bebek Market' kampanyası kapsamında yıl sonuna kadar karşılanacağını ekledi. 

"Her 15 günde bir adresine gönderilecek"

Polisin ceza kesmesine tepki gösteren Yılmaz, "Halkı işsiz bıraktınız, yoksulluğa mahkum ettiniz, açlık sınırının altında milyonlar yarattınız. 6 aylık bebeğine bakmak için karton toplayan adama sokağa çıkma yasağına uymadığı ve ehliyetsiz motor kullandığı için 5 bin 600 TL ceza kestiniz. Bu adamın acı dolu haykırışları, gece başınızı koyduğunuz kuş tüyü yastıklardan eksik olmasın." dedi.

"Kimseden aman dileme, yalnız değilsin Ramazan" diyerek sosyal medya hesabından para cezasının ödeneceğini duyuran Yılmaz, "Gözyaşları içinde ceza kesilmemesi için kendini parçalayan Ramazan ile yarın irtibata geçiyoruz. CHP Nilüfer olarak Ramazan'a kesilen cezayı biz ödeyeceğiz. 6 aylık evladının mama, bez, pişik kremi ve ıslak mendil ihtiyaçları yıl sonuna kadar CHP Nilüfer Bebek Market kampanyamız dahilinde her 15 günde bir adresine kargo ile gönderilecektir" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.