SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar istifa etti

CHP'li Belediye Başkanı Uğur Sertaslan'ın özel yaşamına ilişkin iddia ve dava ile gündemde olan Gemlik'te CHP İlçe Başkanı Cemil Acar görevinden istifa etti. Acar'ın istifasının, Sertaslan'ın özel yaşamına ilişkin açıklamalarından sonra gelmesi dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2021 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2021 23:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, sosyal medya hesabından İlçe Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. İstifasının nedeninin sağlık sorunları olduğunu ifade eden Acar, "Sağlık nedenlerimden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik ilçe başkanlığından istifa ediyorum." paylaşımında bulundu.

Acar'ın, Gemlik'in CHP'li Belediye Başkanı Uğur Sertaslan'ın özel yaşamına ilişkin iddiaların gündeme gelmesinden sonra gelmesi dikkat çekti.

Bir süredir bir kadınla yaşadığı aşk ilişkisi ve dünyaya gelen çocuk nedeniyle gündemde olan Sertaslan, Salı günü yaptığı basın toplantısında, "Kimseyi kandırmadım. Biri 48, diğeri 37 iki yetişkinin karşılıklı hatasıdır bu yaşadığım. İnsan beşer kuldur, şaşar. Affedilmeye muhtaç olduğu anlar vardır. Bana böyle bakın ve lütfen böyle değerlendirin. Özel hayatının gizliliği lafına sığınmıyorum. Ailemden özür dilerim." açıklamasında bulunmuştu.

enBursa yazarı Yüksel Baysal, Cemil Acar'ın istifasına ilişkin Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Gemlik'te siyaset zor. CHP'liler dökülüyor. Mehmet Uğur Sertaslan'ın itirafından sonra İlçe Başkanı Cemil Acar da görevinden istifa etmek zorunda kaldı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.