SON DAKİKA
Hava Durumu

Cevdet gerçek üniformasını giyiyor

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisinde bu akşam önemli bir an yaşanıyor. Yunan ordusunda general rütbesiyle görevini sürdüren Cevdet, Kuvay-ı Milliye üniformasını giyiyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2018 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2018 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Cevdet gerçek üniformasını giyiyor

Vatanım Sensin'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Yunan Kumandanı Filippos'tan ailesine karşı bir hamle bekleyen Cevdet yeni bir plan yapıyor; Milli Mücadele'de kritik bir döneme giriliyor! Filippos ile Aleksi, Cevdet ve ailesini ortadan kaldırabilmek için harekete geçiyor!

Kızları da Kuvay-ı Milliye için çalıştığını öğrenen Cevdet, yeni planlarını devreye sokar. Cevdet İzmir'in dört bir yanında Türk ordusuna soluk aldıracak büyük bir saldırının fitilini ateşlemek niyetindedir.

Sakarya'da Türk ordusu ile Yunan ordusu arasındaki savaş giderek büyürken, Cevdet, Hilal ve Leon'un da yardımıyla Yunan orduları komutanı Filippos'un dikkatini askerlerden uzaklaştırmayı başarıp planını uygulamaya koyar.

Bu sırada General Filippos'un oğlu Aleksi, Havva'nın ölümünden sonra babasıyla yakınlaşmış, onu Leon'a karşı kışkırtmaktadır. Bu çabası Leon'u ölümün eşiğine kadar getirecektir.

Nihayet Cevdet büyük planını uygulamaya koyup İzmir'i karıştırdığı an Filippos, kendisine oynanan oyunu fark eder ve Cevdet ile ailesinin ölüm emrini verir. Cevdet ise artık özlemini çektiği Türk üniformasına kavuşmuştur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.