SON DAKİKA
Hava Durumu

Çekirge Kanal Caddesi 12 gün trafiğe kapalı olacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yağmursuyu altyapı çalışması nedeniyle 12 gün süre ile Çekirge Mahallesi 1. Kanal Caddesinin 1. Murat Caddesi ile Bağlan Caddesi arasındaki kesimin taşıt trafiğine tümüyle kapalı olacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2021 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2021 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Çekirge Kanal Caddesi 12 gün trafiğe kapalı olacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Çekirge Mahallesi 1. Kanal Caddesinde yağmursuyu altyapı çalışması ile yol ve tretuvar düzenlemesi yapılacak. Çalışmanın başlayacağı 18 Ekim Pazartesi gününden 1 Kasım Pazartesi gününe kadar 12 gün süre ile Kanal Caddesinin 1. Murat Caddesi ile Bağlan Caddesi arasındaki kesimi taşıt trafiğine tümüyle kapalı olacak.

Vatandaşların özellikle İlker Çelikcan Devlet Hastanesine olan erişim taleplerinde aksama olmaması için alternatif koridorları kullanması gerekiyor.

Yolun taşıt trafiğine kapalı olduğu 12 günlük süre içerisinde 1. Kanal Caddesini kullanan 3/C, 4/B, 18, 19/C, 19/D, 19/E, 25/A, 29/A, 30 ve 96 hatlarındaki toplu taşıma araçları 2. Saray Sokak alternatif güzergahını kullanacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalar kapsamında trafik akışında oluşabilecek aksaklıkların en aza indirilebilmesi için vatandaşların trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, mümkün oldukça çalışma bölgesi dışında alternatif koridorları tercih etmeleri uyarısında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.