SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'un kaderi bugün belli olacak

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Bursaspor, Evkur Yeni Malatyaspor deplasmanında kader maçına çıkacak. Düşme hattında olan Bursaspor'un kaderi, rakibini mağlup edebilirse Göztepe-Ankaragücü maçından gelecek sonuca bağlı olacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2019 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2019 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor'un kaderi bugün belli olacak

Göztepe, Bursaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında düşme hattında çok önemli maçlara çıkacak. Üç takımın alacağı sonuçlar birbirinin kaderini belirleyecek. Bursaspor'un ligde kalabilmesi için kendisinin Malatyaspor'u yenmesi, Göztepe'nin de Ankaragücü karşısında berabere kalması ya da mağlup olması gerekiyor.

Akhisarspor'un düşmesinin kesinleştiği ligin 34. haftasına, Göztepe 35 puanla 15'inci, Bursaspor 34 puanla 16'ncı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 32 puanla 17'nci sırada giriyor.

Geçen hafta evindeki kritik mücadelede Göztepe ile golsüz berabere kalan Bursaspor, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.

Bursaspor rakibini mağlup edebilirse, Göztepe maçından gelecek sonucu bekleyecek.

Göztepe-MKE Ankaragücü (Bornova Stadı), İstikbal Mobilya Kayserispor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı), Evkur Yeni Malatyaspor-Bursaspor (Yeni Malatya Stadı) oynayacakları maçlar saat 19.00'da başlayacak.

Süper Lig'de, sezonun tamamlanmasına bir hafta kala Galatasaray, Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek 22. şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Bursasporlu yaklaşık bin kişilik taraftar grubu, kader maçına takımını yalnız bırakmamak için Malatya'ya gitti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.