SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da tek aday Mestan listelerini verdi

Bursaspor, 15-23 Haziran tarihlerinde Olağanüstü Genel Kurula hazırlanıyor. Şimdilik tek Başkan adayı olan Mesut Mestan, listelerini Divan Başkanlık Kurulu'na sundu. Mestan yönetiminin listesinde yer alan 3 isim ise Divan Kurulu'na istifasını sundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2019 23:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2019 23:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursaspor'da tek aday Mestan listelerini verdi

Bursaspor Kulübü, 15-23 Haziran tarihlerinde Olağanüstü Genel Kurula hazırlanıyor.

Olağanüstü Genel Kurul'da Başkan adayı olan Mesut Mestan, avukatı aracılığıyla listelerini Divan Başkanlık Kurulu'na sundu.

Mestan, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerine de ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç, "Bursaspor olarak zor süreci geride bıraktık. Şimdi yine önümüzde zor süreç var. Böyle bir zor süreçte görev talip olmalarını saygı ile karşılıyorum. Umutsuz durum yoktur, umutsuz insanlar vardır. Biz umutluyuz. O yüzden bu camia nasıl ayağa kalkar mücadelesini veriyoruz" dedi.

MESUT MESTAN: BİZ BAŞIMIZI TAŞIN ALTINA KOYDUK

Mesut Mestan ise şu açıklamayı yaptı:

"Şehir dışında bulunduğumdan dolayı listeyi avukatım verdi. Bursaspor çok büyük camiadır. Biz de gereğini yapmayı düşündük. Bu zorlu süreçte, bizle yol alan cesur yürekli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bursaspor'u seven insanlar burada.

Biz 1. Lig'e düştük. Artık kenetlenme zamanı. Bize ve yönetim kuruluna destek olsun herkes. Biz taşın altına kafamızı bile soktuk. Biz Bursaspor'u kişisel şahıslara cevap vermek için kullanmayacağız.

Biz ne yapıp ne edip Bursaspor'u Süper Lig'e çıkartacağız. Bursaspor'un kapısı herkese açık. Ben yokum, biz varız. Bursaspor çok büyük camia. Sosyal medyadaki ithamlar bizi daha çok kamçılıyor ama markaya zarar veriyorsunuz. Fatih Sultan Mehmet bile 19 yaşında İstanbul'u fethetti. Bizim tek hesabımız Bursaspor'u Süper Lig'e nasıl çıkartırız? Tek hesabımız bu."

ÜÇ İSİM İSTİFA ETTİ

Bursaspor Kulübü'nde Mesut Mestan yönetiminin listesinde yer alan Görkem Akbaş, Ömer Faruk Şahin ve Sezer Sezgin kulübe gelerek Divan Kurulu'na istifasını sundu.

Sezgin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Kongre üyeleri ve camiamızın değerli taraftarları, yaklaşmakta olan olağanüstü kongremiz öncesi çok sevdiğimiz Bursaspor'umuzun başkansız kalma ihtimaline bile şahit olduğumuz şu günlerde, taşın altına elini sokmuş bir grup Bursaspor sevdalısının önünü açmak adına, ismimin de yer aldığı yeni yönetim kurulu aday listesinde yer almayacağımı bildirir, saygılarımın kabulünü rica ederim" dedi. 

MESUT MESTAN'IN LİSTESİ

Mesut Mestan'ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

YÖNETİM ASİL
Mesut MESTAN
Ahmet ERARSLAN
Erol TURAN
Görkem AKBAŞ
Kıvanç ÇAKALLIOĞLU
Konuralp YEŞİL
Ömer Faruk ŞAHİN
Sezer SEZGİN
Ali BÜYÜKKURT
Selçuk EREN
Serkan SUBAŞI
Yavuz AMAN
Yıldırım HACIOĞLU

YÖNETİM YEDEK
Uğur ÇELİKYAY
Fatih ÖZTÜRK
Serhat YILDIRIR
Ersin TOKER
Murat ÇALIKAPAN
Rıdvan ÖZKAN

TFF DELEGELERİ ASİL
Besim HACIOĞLU
Hasan BAŞARAN
M.Kemal GÜRMEN
Mehmet ÇAKMAN

TFF DELEGELERİ YEDEK
Hüseyin KARA
Adnan YAZIK
Ali Yüksel DELİÇAY
İlhan BİÇER

DİSİPLİN KURULU ASİL
Mustafa Kemal ŞENÇAYIR
Sungurtekin ÖZTAN
Umut ÖNEL

DİSİPLİN KURULU YEDEK
Cihan KAYRAK
Aygül ARDA
Engin DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.