SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın güzeli 'Kalk Gidelim' dizisinde

2017 Best Model Of Turkey'de ikinci olan Bursalı Ela Yörüklü, TRT-1 ekranlarında yayınlanan, başrollerinde Ufuk Özkan ve Ayça Varlıer'in oynadığı 'Kalk Gidelim' dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2018 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2018 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'nın güzeli 'Kalk Gidelim' dizisinde

TRT-1'in sevilen dizilerinden 'Kalk Gidelim'in kadrosuna Bursa'dan yeni bir isim katıldı. 2017 Best Model Of Turkey ikinci güzeli olan Ela Yörüklü cumartesi akşamlarının fenomen dizisi 'Kalk Gidelim'de rol alacak.

Ela Yörüklü 2017 yılında düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında ikinci seçildi. Halen tacını taşıyan tescilli güzel "Sıkı bir Kalk Gidelim izleyicisiyim. Kendimi bir anda dizinin kadrosunda buldum. İlk oyunculuk deneyimim olacak. Severek izlediğim bir dizide oynayacak olmaktan hem çok mutluyum, hem de çok heyecanlıyım." dedi.

Yarışmadan sonra onlarca teklif alan Ela Yörüklü'nün menajeri Emrah Yıldız "Yarışmadan sonra Ela için birçok proje teklifi geldi. İçlerinde gerçekten çok ilgimizi çeken projeler de vardı. Ancak Ela'nın sıkı bir Kalk Gidelim izleyicisi olması ve dizinin muhteşem bir kadroya sahip olması nedeniyle bu dizide yer almayı arzuladık" dedi.

ALTAN GÖRDÜM'DEN OYUNCULUK DERSİ ALIYOR

Ela Yörüklü, dizi oyunculuğunun yanı sıra "Miss Tourism World 2018" yarışmasında da ülkemizi temsil edecek.

Halil İbrahim Yörüklü ve Necla Yörüklü kızları Ela Yörüklü'nün ikncilik tacını giydiği yarışmada

1998 yılında Bursa'da Necla-Halil İbrahim Yörüklü'nün kızları olarak dünyaya gelen Ela Yörüklü, Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde eğitim-öğretimine devam ediyor. Bale yapan, taiyatro oynayan ve piyano çalan Ela Yörüklü, Altan Gördüm'den oyunculuk dersleri alıyor.

Eyüp Üstün'ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Erkan Sever paylaşırken dizide Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Onur Seyit Yaran, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor. (Medyabey.com)

Ela Yörüklü

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.