SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da iki cinayetle ilgili 4 kişi gözaltına alındı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, iki kişinin öldüğü iki ayrı silahlı kavgalara ilişkin olarak 4 şüpheli gözaltına alındı. Cinayetlerden biri ile ilgili olarak bir kişi tutuklanırken, diğer cinayetin üç şüphelisinin sorguları sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2021 23:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2021 23:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da iki cinayetle ilgili 4 kişi gözaltına alındı

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Y.D'nin, Değirmenlikızık Mahallesi 1. Girne Sokak'taki kavgada tabancayla vurularak öldürülmesinin ardından olaya karışan şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

B.Y, S.Y. ve S.H'nin olayda kullandıkları aracı Otosansit Sanayi Sitesi civarında bırakıp kaçtığını belirleyen ekipler, Gürsu'daki bir eve operasyon düzenledi.

S.H'nin gözaltına alındığı operasyonda 3 ruhsatsız tabanca da ele geçirildi. Ekipler, B.Y. ve S.Y'yi de saklandıkları ormanlık alanda yakaladı.

Yıldırım ilçesinde 2 Ağustos'ta Y.D. ile B.Y, S.Y. ve S.H. arasında kavga çıkmış, tabancayla ağır yaralanan Y.D, sağlık ekiplerince kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Av tüfekli saldırgan tutuklandı

Yine Değrmenlikızık Mahallesi'nde aynı gün, bir kişiyi tüfekle ateş ederek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Değirmenlikızık Mahallesi 2. Dalyan Sokak'ta iki gün önce çıkan kavgada S.İ'yi (57) öldürdüğü ileri sürülen A.K'nin (45) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Olayda yaralanan S.İ, kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.