SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da geniş katılımlı CHP Bölge Toplantısı; 25 belediye başkanı da katılıyor

CHP'li 1'i büyükşehir 25 belediye başkanının da katılacağı CHP Bursa Bölge Toplantısı 10 Haziran Perşembe günü Bursa Akademik Odalar Yerleşkesi (BAOB) Oditoryumunda yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2021 22:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2021 22:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da geniş katılımlı CHP Bölge Toplantısı; 25 belediye başkanı da katılıyor

Son siyasi gelişmeleri değerlendirmek ve parti içi görüş alışverişinde bulunmak üzere düzenlenen 'CHP Bursa Bölge Toplantısı' 10 Haziran Perşembe günü Bursa Akademik Odalar Yerleşkesi (BAOB) Oditoryumunda gerçekleştirilecek.

CHP Örgüt ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlığında ve CHP Bursa İl Başkanlığı'nın evsahipliğinde gerçekleşecek toplantıda Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Yalova illerinden 7 Parti Meclisi Üyesi, 3 genel başkan yardımcısı, 7 milletvekili, 6 il başkanı, 1'i büyükşehir 25 belediye başkanı, ilçe başkanları, il disiplin kurulu başkanları ile Kadın ve Gençlik Kolları başkanları hazır bulunacak.

Basına açık yapılacak açılış oturumunda ev sahibi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'nın konuşmasının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, güncel konulardaki görüş ve değerlendirmelerini partililer ve kamuoyu ile paylaşacak. Daha sonra ise parti içi çalışmaların ele alınacağı değerlendirme oturumlarına geçilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.