SON DAKİKA
Hava Durumu

Bayramda görev başında olanlar

Pandemiyle mücadele kapsamındaki tam kapanma sürecinde yaşanan Ramazan Bayramı ülke genelinde olduğu gibi Bursa'da da sessiz geçerken, Jandarma, Emniyet, İtfaiye ve 112 birimleri çalışmaya devam etti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa Valisi Yakup Canbolat 7/24 esasıyla çalışan birimleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2021 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2021 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bayramda görev başında olanlar

Tam kapanma sürecinde Ramazan Bayramı tüm ülkede olduğu gibi Bursa'da evlerde geçiriliyor. Vali Yakup Canbolat öncülüğünde Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa protokolü, Ramazan Bayramı'nın birinci günü kamu kurumlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

İlk olarak bayram namazını yaklaşık 3 yıllık restorasyonunun ardından ibadete açılan Emirsultan Camii'nde kılan Vali Canbolat ve Başkan Alinur Aktaş, namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.



Gemlik Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Vali Yakup Canbolat, Başkan Alinur Aktaş ve beraberindeki protokol, askerlerin bayramlarını tebrik etti. Daha sonra Engürücük Polis noktasına uğrayan protokol, polis memurlarının bayramlarını kutlarken, yolculuk yapan vatandaşlarla sohbet edip tatlı ikram etti.

Vali Yakup Canbolat ve Alinur Aktaş, beraberindekilerle birlikte Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nı, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Şube Müdürlüğü'nü, Bursa 112 Acil Çağdı Merkezi'ni, Acemler Polis noktasını ziyaret edip görev başındaki personelle bayramlaşarak görevlerinde başarılar diledi.

İtfaiye birimi ziyaretinde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tüm Bursalıların ve Müslüman âleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Vali Yakup Canbolat da tüm vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutladı. Bursa protokolüyle birlikte nöbette olan birimleri ziyaret ettiklerini söyleyen Canbolat, "İtfaiye başta olmak üzere bazı kurumlarımız 7/24 çalışmakta ve şehrimizin güvenliğini sağlamaktadır. Kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Görev başındaki tüm personele aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu nice bayramlar diliyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.