SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Koca Güldür Güldür'ün gündemindeydi

Güldür Güldür Show'un son bölümünde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın pandemi sürecindeki tutumu ve sözleri tiye alındı. 'Kurul' isimli skeçte basın açıklamasında bulunan Bakanın vatandaşlardan özür dilemesi dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2021 00:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2021 00:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bakan Koca Güldür Güldür'ün gündemindeydi

Türkiye'nin gündemine ve siyasilere yaptığı göndermelerle bir kesimin tepkisini çeken, oyuncu Ali Sunal'ın sunduğu Güldür Güldür Show, bu sefer Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı gündemine aldı. 

'Kruul' isimli skeçte Bakan Koca'nın bir yılı aşkın süren pandemi sürecinde gündeme geldiği konular yer aldı. Temizlik, maske ve mesafenin hatırlatıldığı skeçte Sağlık Bakanı, "Yüzyılda bir yaşanacak küresel bir salgın bana denk geldi" ifadelerini kullanıyor. Skeçte, Türkiye'de yürütülen aşı çalışmaları, mutant virüslerin yayılması, okulların açılması ve tam kapanma uygulanması konuları yer aldı. 

Skeçte, Bakan Koca'nın kendisine yaklaşan görevliye 'Bana yaklaşma' diyerek uyarıda bulunması, 'Her vaka hasta değildir', Koronanın çaresi yakalanmamak' sözleri, kalabalık cenazelere katıldığı için vatandaştan özür dilemesi tiye alındı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.