SON DAKİKA
Hava Durumu

Alinur Aktaş Kovid-19 aşısı yaptırdı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a, Şehir Hastanesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozu uygulandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2021 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2021 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Alinur Aktaş Kovid-19 aşısı yaptırdı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a, Şehir Hastanesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozu uygulandı.

Aşı yaptırmasının ardından Aktaş, tüm sağlık çalışanlarının yoğun gayretleriyle salgın sürecinin iyi yönetildiğini söyledi.

Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Aktaş, "Ülkemizde aşılama süreci başladı. Takvime göre de biz bugün İl Sağlık Müdürümüzün öncülüğünde aşımızı olduk. Tüm hemşehrilerimize şunu tavsiye ediyorum; kesinlikle aşılarını ihmal etmesinler. Hep beraber bu zorluğu yeneceğiz. Biz güçlü bir ülkeyiz, bu sıkıntıyı hem sağlık çalışanlarımızın özel gayretleri hem de sağlık altyapımızla aştık, aşıyoruz." dedi.

Aktaş, en kısa zamanda normal günlere dönmek arzusunda olduklarını sözlerine ekledi.

Alinur Aktaş'a İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz eşlik etti.

Aktaş hangi kritere göre aşı oldu?

Büyükşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre, 51 yaşındaki Alinur Aktaş'ın, Sağlık Bakanlığının, yerel yöneticilerin aşılanmasına yönelik uygulaması kapsamında bir ay önce başvurduğu ve e-Nabız'dan randevu sırası geldiği için aşı olduğu öğrenildi. Aynı kapsamda diğer belediye başkanları için de başvuru sürecinin geçerli olduğu ve sırası gelenin aşı olduğu ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.