SON DAKİKA
Hava Durumu

Zeydan Karalar: Bir hukuk garabeti yaşıyoruz

Hakkında başlatılan bir soruşturma nedeniyle gözaltına alınarak tutuklanan ve görevden alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Bir hukuk garabeti yaşıyoruz. Kurgulanmış bir senaryo uygulanmak isteniyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2025 20:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2025 20:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Zeydan Karalar: Bir hukuk garabeti yaşıyoruz

Seyhan Belediye Başkanlığı yaptığı döneme ilişkin 'Aziz İhsan Aktaş suç örgütü' soruşturması kapsamında gözaltına alınarak tutuklanan ve görevden alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Bir hukuk garabeti yaşıyoruz. Kurgulanmış bir senaryo uygulanmak isteniyor" dedi.

Tutuklanmasının ardından cezaevinden Adana ve tüm Türkiye'ye seslenen bir not paylaşan Zeydan Karalar, şunları yazdı:

"Bir hukuk garabeti yaşıyoruz. Kurgulanmış bir senaryo uygulanmak isteniyor. Ben bir süre önce toplumdaki etkili isimlerin, etkili medyanın susturulacağını söylemiştim. Hiç ilgimin, alakamın olmadığı bir davada yargılanıyorum. Adana da, Türkiyem de beni bilir. Alnımız ak, veremeyeceğimiz hesap yoktur. Güzel günler mutlaka gelecektir ve tekrar görüşeceğiz. İlimi, Türkiyemi, insanlarımı çok seviyorum. Onlara hizmet etmekten onur duyuyorum. Zeydan Karalar'a boşuna ADANA GİBİ BAŞKAN demediler. Sevgi ve saygılarımla."

Karalar ayrıca yarın Adana'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılacağı miting için Adanalılar'a çağrı yaptı. Karalar, "Adana, 'Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir' diyor; iradesine sahip çıkıyor! Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşecek buluşmaya tüm hemşehrilerimi davet ediyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.