SON DAKİKA
Hava Durumu

Zafer kutlaması Selda Bağcan ile şenlenecek

Mudanya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, her bir kilometresi Atatürk'ün Laiklik, İnkılapçılık, Devletçilik, Milliyetçilik, Halkçılık ve Cumhuriyetçilik ilkelerini temsil eden 6 kilometrelik Zafer Yürüyüşü'nün ardından Türkiye'nin en önemli seslerinden Selda Bağcan bayram coşkusuna ortak olmak isteyenlerle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2018 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2018 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Zafer kutlaması Selda Bağcan ile şenlenecek

30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak üzere tüm yurtta kutlanan Zafer Bayramı coşkusu Mudanya'da geniş programlı bir etkinlikle kutlanacak.

Mudanya Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği resim sergisi, Mütareke Meydanı İsmet İnönü Parkı'nda 27 Ağustos'ta izlenime açıldı. Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyesi kursiyerlerinin oluşturduğu "Atatürk" temalı resim sergisinin açılışını Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevgi Ursavaş, hobi atölyeleri eğitmenleri ile kursiyerler yaptı.

Sergi kapsamında ayrıca Mudanya Belediyesi tarafından arkeopark olarak açılması planlanan Myrleia Antik Kenti fotoğrafları da izlenime sunuldu. Sergi, 31 Ağustos Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.

6 kilometrelik Zafer Yürüyüşü

Güzelyalı Atatürk Parkı'ndan Mütareke Meydanı'na 6 kilometrelik "Zafer Yürüyüşü" düzenlenecek. Her bir kilometre Atatürk'ün Laiklik, İnkılâpçılık, Devletçilik, Milliyetçilik, Halkçılık ve Cumhuriyetçilik ilkelerini temsil edecek. Mütareke Meydanı'nda son bulacak yürüyüşün ardından Mudanya'nın sevilen gruplarından Alt Cadde konser verecek. Kutlamalar, Türkiye'nin en değerli seslerinden Selda Bağcan'ın konseriyle sona erecek.

Türkyılmaz: Tarihimizden ilham alıyoruz

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Mudanya'da yaşatacaklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tüm Bursalıları Mütareke Meydanı'na davet etti. Türkyılmaz, "Göreve geldiğimiz günden bu yana tarihimizden ilham alıyoruz. Tarihi, milli değerlerimize, Cumhuriyetimize sahip çıkmaya ve yaşatmaya devam ediyoruz. Büyük zaferimizi bu yıl yine büyük bir coşku içerisinde kutlayacağız. Bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çocukları olarak bizlere bıraktıkları Cumhuriyeti, milli değerlerimizi ilelebet yaşatacağız" dedi.

Kutlama Programı: 

19.00 ALT CADDE KONSERİ             GÜZELYALI ATATÜRK PARKI

19.30 ZAFER YÜRÜYÜŞÜ                 GÜZELYALI ATATÜRK PARKI- MÜTAREKE MEYDANI

21.00 SELDA BAĞCAN KONSERİ      MÜTAREKE MEYDANI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.