SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni yılın ilk bebeği iktidar ve muhalefeti buluşturdu

Bursa'da yeni yılın ilk bebeği Bursa Doğumevi'nde dünyaya geldi. Serkan-Gülşen Atasu çiftinin oğlu iktidar ve muhalefet parti temsilcilerini bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2014 03:40
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2014 03:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yeni yılın ilk bebeği iktidar ve muhalefeti buluşturdu

Bursa Doğumevi'nde 2013′ün son bebeği ile yeni yılın ilk bebeği iktidar ve muhalefet parti temsilcilerini bir araya getirdi.

Bursa Doğumevi'nde 2013 yılının son bebeği ile yeni yılın ilk bebeği dünyaya geldi. 2013 yılının son dakikalarında Aydın ve Sevda Demir çiftinin 3 bin 530 gram ağırlığında bebekleri dünyaya geldi. Ardından yeni yılın ilk bebeği ise Serkan ve Gülşen Atasu çiftinin 'Muzaffer' isimli bebeği oldu. 2014 yılının ilk bebeği 3 kilo 530 gram olarak dünyaya geldi. Yeni yılın ilk bebeği aynı zamanda siyasetçileri de buluşturdu. AK Parti Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkan Vekili Cemalettin Torun, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, İl Başkanı Metin Çelik ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin de yeni yılın ilk bebeğini karşılayanlar arasındaydı.

Baba Serkan Atasu'yu tebrik eden siyasetçiler, yeni yılın ilk bebeğini doyasıya sevdi ve küçük altın taktı. 2014 yılının ilk bebeğinin kendi çocuğu olmasının kendisini mutlu ettiğini belirten baba Serkan Atasu, ''Çok mutluyum ve heyecanlıyım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Benim için çok önemli bir gün'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.