SON DAKİKA
Hava Durumu

Yazar Ergün Poyraz’a evinin önünde saldırı!

Yazar Ergün Poyraz, yaşadığı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde evinin önünde 3 kişinin saldırısına uğradı. Poyraz, 112 Acil ekibinin ilk müdahalesinden sonra hastanede tedavi altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2022 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2022 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yazar Ergün Poyraz’a evinin önünde saldırı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Davutlar Mahallesinde yaşayan yazar Ergün Poyraz'ı dün akşam saatlerinde evinde iken arayan bir kişi, park halindeki aracına çarptığını belirterek dışarıya çağırdı. Otomobilin başına giden Poyraz, aracını kontrol ettikten sonra bir hasar göremedi.

Sözcü’den Latif Sansür’ün haberine göre; Ergün Poyraz bu sırada yanına yanaşan, plakası alınamayan bir otomobille gelen üç kişinin saldırısına uğradı. Darp edilen Poyraz yere yığılırken, saldırganlar ise kayıplara karıştı.

Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralanan Poyraz, olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık Ekiplerince Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Eşi anlattı: Ezeceklerdi

Olayı anlatan Ergün Poyraz’ın eşi Perihan Poyraz, "Evin önündeki park halindeki otomobilimize arkadan çarptılar. Eşim bunun üzerine aşağı indi. Ben de balkondan olup bitene bakıyordum. Eşim otomobilin arka tarafına bakmak için yöneldiğinde 3 kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Eşim yere düştü. Bunun üzerine bağırarak, aşağıya indim. 3 kişi otomobille, geri manevra yaparak üzerinden geçmeye çalıştı. Komşular olmasa ezeceklerdi. Eşim, şu an yoğun bakımda. Çok üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Ergün Poyraz, 2007 yılında açılan Ergenekon davasında ilk tutuklanan isimlerden biri olmuş ve 6 yıl 9 ay Silivri Cezaevi’nde kaldıktan sonra tahliye olmuştu.

6 kişi gözaltına alındı

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yazar Ergün Poyraz'ın Davutlar Mahallesi'ndeki evinin önünde darbedilmesi olayıyla ilgili geniş kapsamlı çalışma başlattı.

Söke ve Kuşadası ilçelerinde yapılan operasyonlarda olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 6 kişi, gözaltına alındı.

Şüphelilerden T.B. ve Z.B'nin ilçede faaliyet gösteren bir inşaat firmasının yöneticileri olduğu öğrenildi.

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren Poyraz'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Ergün Poyraz'ın kitapları

Yazar Ergün Poyraz'ın; İndeki Vaiz, Kanla Abdest Alanlar, Amerika'daki "İmam", Takunyalı Führer, Kalpazan, İplikçi, Musa'nın Çocukları, İhanet ve Darbe, Evlat (Yasemin Özben ile birlikte yazdı), Faili Meçhul mü?, İsa ve Havarileri, Musa'nın Gül'ü, Masonlar, Aksaray'da İnecek Var isimli kitapları bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.