SON DAKİKA
Hava Durumu

YAŞ ikinci gün çalışmalarına başladı

Yüksek Askeri Şura'nın (YAŞ) ikinci gün çalışmaları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında başladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2011 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2011 09:09
https://www.bursaport.com
YAŞ ikinci gün çalışmalarına başladı

Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'ndaki toplantıda, terfi sırasında bulunan general, amiral ve albayların bir üst rütbeye yükseltilmesi, general ve amirallerin görev sürelerinin uzatılması ve emeklilik işlemleri ele alınıyor.

Disiplinsizlik ve ahlaki durumları nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) ayrılacak personelin durumu da toplantıda değerlendiriliyor. Şurada, TSK'yı ilgilendiren diğer konular da görüşülüyor.

YAŞ toplantısında alınan kararların 4 Ağustos Perşembe günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e sunulduktan sonra kamuoyuna açıklanması bekleniyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.