SON DAKİKA
Hava Durumu

Van'da 21 KCK gözaltısı

İl Genel Meclisi Başkanı Semira Varlı, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit ve BDP İl Başkanı Yakup Ateş'in de aralarında bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2012 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2012 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Van'da 21 KCK gözaltısı

Van'da, PKK'nın üst yapılanması KCK'ye yönelik düzenlenen operasyonda, İl Genel Meclisi Başkanı Semira Varlı, Belediye Başkan Yardımcısı Selim Bozyiğit ve BDP İl Başkanı Yakup Ateş'in de aralarında bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı. 

Van Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin, KCK'ye yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde kent merkezindeki bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, İl Genel Meclisi Başkanı Varlı ile Belediye Başkan Yardımcısı Bozyiğit ve BDP İl Başkanı Ateş'in de aralarında bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, operasyonun halen devam ettiğini ve ilerleyen saatlerde konuyla ilgili resmi açıklama yapılacağını belirtti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.