SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkyılmaz'dan BUSKİ'ye Tirilye için çağrı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BUSKİ’nin Tirilye’de gerçekleştirdiği altyapı ve kazı çalışmalarının ardından sorumluluğunda olan asfaltlama işini yapmamasına tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2022 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2022 23:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Türkyılmaz'dan BUSKİ'ye Tirilye için çağrı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BUSKİ’nin Mudanya'da Tirilye’de gerçekleştirdiği altyapı ve kazı çalışmalarının ardından sorumluluğunda olan asfaltlama işini yapmamasına tepki gösterdi.

Tirilye Mahallesi'nin Çamlı Kahve mevkiinde BUSKİ’nin su hattı için kazdığı yolların aylardır kapatılmayı beklediğini dile getiren Türkyılmaz, “Tirilye sokakları, Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BUSKİ’nin alt yapı çalışması nedeniyle kazıldı. Ancak yollar eski haline getirilmeden öylece bırakıldı. Halkımız aylardır yolların düzeltilmesini bekliyor. Maalesef burada halk cezalandırılıyor” dedi.

Mudanya Belediyesi’nin bütçesinin önemli bir bölümünün asfalt çalışmalarına aktarıldığını hatırlatan Türkyılmaz, bozulan yolların Mudanya Belediyesi tarafından yenilendiğini belirterek, “BUSKİ’nin kazdığı yolları eski haline getirmesini, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni de ilçemizdeki görevlerini yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.