SON DAKİKA
Hava Durumu

TÜRK-İŞ 1 Mayıs'ı Bursa'da kutlayacak

TÜRK-İŞ Bursa Bölge Temsilcisi Ruhi Biçer, sendikanın üst düzey yönetiminin katılacağı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarının Bursa'da yapılacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
TÜRK-İŞ 1 Mayıs'ı Bursa'da kutlayacak

TÜRK-İŞ Bursa Bölge Temsilcisi Ruhi Biçer, sendikanın Bursa Bölge Temsilciliği tarafından kentteki bir restoranda düzenlenen basın toplantısında, 1 Mayıs kutlamalarının merkez Nilüfer ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndan saat 8.30'da kortej ile başlayacağını, 10.00'da ise toplu yürüyüş ile devam edeceğini belirtti.

Yürüyüş sonrasında bulvarda, zaman zaman konserlerin de yapıldığı boş alanda kutlamanın gerçekleştirileceğini ifade eden Ruhi Biçer, şöyle konuştu:

"Bu yıl 1 Mayıs'ı TÜRK-İŞ Sendikası olarak Türkiye genelinde Bursa merkezli kutlama kararı aldık. Bu çalışmalarımızı mart ayının ortalarında başlattık. Netleştiğinde sizlerle de paylaştık.

1 Mayıs'taki pankartlarımız, 'Ekonomik krizin nedeni biz değiliz. Yoksulluğa, hayat pahalılığına, vergide adaletsizliğe, esnek çalışmaya, kayıt dışı istihdama, taşeronlaşmaya, sendikasızlaşmaya dur diyoruz. İnsan onuruna yakışır yaşama ve çalışma şartları istiyoruz. Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın TÜRK-İŞ' şeklinde olacak."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.