SON DAKİKA
Hava Durumu

Tekin: CHP ikmal yapacağınız istasyon değil

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'den aday olmak için şartlar öne sürdüğü iddialarına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'den yanıt geldi. Tekin, "CHP yakıtınız bittiğinde ikmal yapacağınız bir istasyon değildir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2013 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2013 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Tekin: CHP ikmal yapacağınız istasyon değil

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP İstanbul İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, demokrasi, özgürlük ve barış için 1 Haziran'da Kadıköy'de ''Demokrasi ve Özgürlük Mitingi''nde biraraya geleceklerini söyledi.

Farklı düşünce ve görüşten, çok sayıda kurum ve kuruluşun mitinge katılacağını belirten Tekin, ''Ben de özgürlük ve demokrasi talep ediyorum. 'Bu ülkede barış olmasını istiyorum' diyen herkesi davet ediyoruz'' ifadesini kullandı.

Tekin, ''Bu miting sadece CHP'nin değil, mağdur yurttaşların demokrasi ve özgürlük için biraraya gelecekleri miting olacaktır'' diye konuştu.

Partinin ilgili birimlerinin miting için gerekli tüm hazırlıkları yaptığını kaydeden Tekin, miting alanına ulaşımın deniz yoluyla yapılacağını söyledi.

CHP İstanbul İl Miting Komitesi tarafından düzenlenecek mitinge, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

'CHP İKMAL YAPACAĞINIZ İSTASYON DEĞİL'

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tekin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmak için şartlar öne sürdüğü iddialarına ilişkin, "CHP yakıtınız bittiğinde ikmal yapacağınız bir istasyon değildir. CHP ciddi bir siyasi partidir. Kapımız herkese açık. İster Sarıgül, ister Ahmet, ister Mehmet olsun" şeklinde cevap verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.