SON DAKİKA
Hava Durumu

Tapulu arsasından geçen yolu tel örgüyle kapattı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kişi, kendisine tapulu olan arsadan araç geçişini engellemek için tel örgü çekerek yolu trafiğe kapattı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2023 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2023 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Tapulu arsasından geçen yolu tel örgüyle kapattı

Alınan bilgiye göre, Lütfü Şenyayla, Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Hamitler Mahallesi Harput Sokak'ın sonundaki evinin yanında bulunan arazisini tel örgüyle çevirdi.

Ekiplere sınır tespiti yaptırdığını ve belediye ekiplerinin de kontrolleri sonunda yolu tel örgüyle kapattığını söyleyen Lütfü Şenyayla, yaklaşık 20 yıl araç ve yaya geçişi için arazisini kapatmadığını, son yıllarda ise araçların geçiş sırasında bahçe duvarına zarar verdiği için kapatmak zorunda kaldığını anlattı.

"Burada yol biter. Burası arsa, yol yok. Çevirdiğim yer, tapu kadastrodan bana verilen yerdir" diyen Şenyayla, şunları söyledi:

"Tapuda da 135 metrekare olarak geçer. Bir santim çıktığım yer yok. Burada hatta yol yok, kapatmamıştım. İsteyenler belediyeye sorabilirler, bütün evrak belediyede. Zabıta geldi, evrakı alıp gitti, şikayeti kapatmışlar. Burada yol yok, burası çıkmaz sokak. Benim arsanın oradan yol biter. Burayı da kapatmamıştım. Arsadan geçiyorlardı ama iki üç defa benim yerimi yıktılar. Hatta garajı bile yıkacaklardı. 'Ya arkadaş böyle yapmayın biraz o yandan dönün.' dediğimde 'Sana mı soracağız?' dediler. 'Ya arkadaş burası yol değil burası arsa.' dediğimde 'O zaman kapat biz de geçmeyelim.' dediler. En son bana onu yaptırdılar. Kendi yerimi kapattım, ben kimsenin yolunu kapatmadım."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.