SON DAKİKA
Hava Durumu

SOL Parti’nin eylemine polis müdahalesi: 100'e yakın gözaltı

SOL Parti İstanbul İl Örgütü'nün protesto eylemine müdahale eden polis, MYK Üyesi Alper Taş ve İstanbul İl Başkanı Deniz Demirdöğen'in de aralarında bulunduğu 100'e yakın partiliyi gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2023 21:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2023 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
SOL Parti’nin eylemine polis müdahalesi: 100'e yakın gözaltı

Kahramanmaraş merkezli depremlerdeki ağır yıkım nedeniyle oluşan can kayıpları ve ortaya çıkan skandallara ilişkin tepki ve protestolar devam ediyor. SOL Parti İstanbul İl Örgütü’nün bugün düzenlediği eyleme polis müdahale etti, 100'e yakın parti üyesi gözaltına alındı.

SOL Parti Kadıköy İlçe Örgütü’nün bulunduğu Kadıköy’deki Bahariye Caddesi’nde gerçekleştirilmesi planlanan eylem öncesinde bölge polis ablukasına alındı. SOL Parti üyeleri, polis ablukasına rağmen ilçe binasından çıkarak gerçekleştirecekleri eylem için toplandı.

SOL Parti üyeleri "Hükümet istifa" sloganı atarken polis partilileri çembere aldı ve partililere müdahale etti. Polisin müdahalesinde aralarında SOL Parti MYK Üyesi Alper Taş ve İstanbul İl Başkanı Deniz Demirdöğen’in de bulunduğu 100'e yakın parti üyesi gözaltına alındı.

'SİZ GİDECEKSİNİZ, BİZ BU MEMLEKETİ YENİDEN KURACAĞIZ'

Kadıköy'deki polis müdahalesi ardından Twitter hesabından açıklama yapan SOL Parti, 100'e yakın parti üyesinin gözaltına alındığını duyurdu. Partiden yapılan açıklamada, "Siz gideceksiniz, biz bu memleketi yeniden kuracağız" denildi. (Gazete Duvar)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.