SON DAKİKA
Hava Durumu

Sırrı Süreyya'yı da hastanelik ettiler

Taksim Meydanı'nda oturma eylemi yapan gruplara yapılan son müdahalede BDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder de yaralandı ve sedyeyle hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2013 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2013 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Sırrı Süreyya'yı da hastanelik ettiler

Taksim Gezi Parkı'nın alışveriş merkezi yapılmak üzere yıkılmasına karşı çıkmak için 4 gündür park ve çevresinde direnen İstanbullulara bugün sabaha karşı başlayan polis müdahaleleri aralıklarla devam ediyor. Taksim Meydanı'nda oturma eylemi yapan gruplara yapılan son müdahalede BDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder de yaralandı ve sedyeyle hastaneye kaldırıldı.

Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in polisin kullandığı gaz bombası kartuşuyla omzundan vurulduğu öğrenildi. Bu bilgiyi BDP Mersin milletvekili Ertuğrul Kürkçü de Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Twitter hesabı üzerinden Önder'in durumuna ilişkin bilgi veren bir diğer BDP'li vekil Pervin Buldan, "Önder'in polisin kullandığı yoğun gazdan etkilendiğini, omzundan yaralandığını ve şu an hastanede olduğunu" bildirdi. Buldan, Önder'e serum takıldığını da belirtti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.