SON DAKİKA
Hava Durumu

Serkan Gür'den açıklama: Sabrediyorum

Görevden alınan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, Gaziantep'ten alınan çadırlarla ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 02:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2023 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Serkan Gür'den açıklama: Sabrediyorum

Cumhurbaşkanı kararıyla görevden alınan eski Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, hakkındaki suçlamalara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Gür hakkında Gaziantep'ten satın alınan çadırlara Bursa'da MEB logosu basılıp tekrar afet bölgesine gönderildiği iddialara ilişkin soruşturma başlatılmıştı.

Gür, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Bakanlık takdiri ile afetin ilk günü itibariyle önce Osmaniye, sonra 200 öğretmeniyle birlikte Hatay'da görev yapmış bir öğretmen olarak; soruşturması tamamlanmış ve bakanlıkça suç unsuruna rastlanmamış 'çadır üretimi' konusunda şahsımla ilgili yazılanları hayretle ve utançla takip ediyorum.

Bursa'da üretilen ve Hatay'da ihtiyaç sahiplerine ücretsiz gönderilen, öğretmen arkadaşlar eliyle dağıtılan ve tamamıyla iyi niyetlerle üretilen veya velev ki satın alınan çadırların çalınarak bölgeye gönderildiğini söyleyenler bile oldu!

Devlet terbiyemle birlikte bu konuyu yalan yanlış bir şekilde saptıran, bir telefon bile açmadan hakkımda hüküm verdiren, konuyu haksızca kullanarak hedef şaşırtan ve bu noktaya getirenlere karşı sadece sabrediyorum! Büyük bir umutla etrafını aydınlatan ışıkları kimsenin söndürmeye gücü yetmeyecektir!" 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.