SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehir Hastanesi ve Altınşehir arasındaki yol tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Şehir Hastanesi’ne ulaşımın sağlanması amacıyla projelendirilen Altınşehir ile hastane arasındaki 6,5 kilometrelik yol tamamlanarak hizmete açıldı. Böylelikle vatandaşlar özel araçları ile giderken, otobana çıkmadan hastaneye ulaşma imkanı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2023 23:51
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2023 23:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Şehir Hastanesi ve Altınşehir arasındaki yol tamamlandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinden Bursa Şehir Hastanesi’nde ulaşımı sağlayacak 6,5 kilometrelik yolu tamamladı. Bursa Şehir Hastanesi, Büyükşehir Belediyesi’nin, kamulaştırmalarla birlikte 100 milyon TL’yi bulan yatırımlarıyla ulaşılabilir hale geldi. Altınşehir ile Şehir Hastanesi arasında projelendirilen yolun ilk etabı olan 3 bin 500 metrelik bölüm daha önce tamamlanmıştı. Yolun ikinci etabı olan Ceviz Cadde ile hastane arasındaki 3 bin metrelik bölümün de tamamlanmasıyla şehir merkezinden otobana çıkmadan hastaneye ulaşımı sağlayan yol, törenle hizmete açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, “Özellikle biz pandemi sürecinde şehir hastanesinin ne demek olduğunu çok daha iyi anladık. Ama takdir edersiniz ki Şehir Hastanesi'ne ulaşım konusu çok önemliydi. Özellikle otoyola çıkmadan Şehir Hastanesi'ne ulaşımın hazzını yaşıyoruz. Bursa'nın nüfusu her sene 50-60 bin civarında artıyor. Bursa'nın en öncelikli konulardan bir tanesi ulaşım. Dolayısıyla planlamalarımızı da ona göre yapıyoruz. Burada özellikle kamulaştırma kısmı sorunluydu ve uzun sürdü. 100 milyon civarında bir bedel harcayarak Bursalı hemşirelerimizin daha rahat ulaşımını temin etmek için bu çalışmayı hayata geçirdik” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.