SON DAKİKA
Hava Durumu

Şafak Baba Pala Büyükşehir'in kadrosunda

Yerel seçimlerin ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde kadrolar belirlenmeye devam ediyor. Yazar Şafak Baba Pala, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 20:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Şafak Baba Pala Büyükşehir'in kadrosunda

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Bursa'da 47 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediyesi'ni kazandı. Seçimlerin ardından Büyükşehir'in kadrolarında kimlerin yer alacağı merak ediliyor. 

Konuya dair ilk açıklamayı yazar Şafak Baba Pala, sosyal medya hesabından yaptı. Pala, 15 yıldır görev yaptığı Nilüfer Belediyesi'nden ayrılarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in davetiyle Büyükşehir'de çalışacağını duyurdu.

Pala, "Nilüfer’de farklı sanat disiplinleri, sosyal bilimler ve edebiyat eksenli olarak başta çocuklar ve kadınlar olmak üzere tüm yurttaşlara yönelik düzenlediğimiz etkinlikleri bundan sonra Bursa’nın tüm ilçelerinde düzenleyeceğiz. Bu kez Bursa için çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 

Şafak Baba Pala, 2009 yılında Sosyal İşler Sorumlusu olarak Nilüfer Belediyesi'nde çalışmaya başlamış, 2014'ten itibaren ise Kütüphane Müdürü olarak görev yapıyordu. 

Pala, paylaşımında, "Bizler Bursa'da yaşıyoruz ve hepimizin bu kente bir borcu var. Bu kez Bursa için çalışmaya ve çalışırken öğrenmeye devam edeceğiz. Kimseden güç almadan, sırtımızı yalnızca Uludağ'a yaslayıp, bu kadim şehrin sesini, sözünü dinleyerek çalışacağız. Bu sözde hem Nazım'dan hem Tanpınar'dan izler olduğunu biliyoruz. Kavgalardan, gürültülerden sıyrılıp bu kentin kendi öz sesini duyacak ve duyuracağız" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.