SON DAKİKA
Hava Durumu

Reyhanlı'da 'Başbakan geliyor' teyakkuzu

11 Mayıs günü meydana gelen bombalı saldırılarda zarar gören belediye hizmet binası ve çevresinde, bugün temizlik ve onarım yapıldı. Patlamaların şiddetiyle çukurların açıldığı yollarda asfaltlama çalışması gün boyu sürdü.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2013 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2013 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Reyhanlı'da 'Başbakan geliyor' teyakkuzu

Reyhanlı'da 51 kişinin ölümüne neden olan bombalı saldırıların meydana geldiği Atatürk Caddesi'nde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı ziyaret nedeniyle temizlik, boya ve asfaltlama çalışmaları hızlandı.

Reyhanlı Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Şanverdi'nin koordinesinde yürütülen çalışmalarda belediye işçileri, bombalı saldırılarda zarar gören belediye hizmet binası ve çevresinde temizlik ve onarım yaptı. Patlamaların şiddetiyle çukurların açıldığı yollarda asfaltlama çalışması gün boyu sürdü. Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de temizliğin ve asfalt dökülmesinin ardından belediye hizmet binasının önündeki meydana çok sayıda barikat getirip, çevre güvenliği için düzenlemeler yaptı.

BİN 684 KİŞİYE 7.5 MİLYON LİRA ÖDEME

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, 11 Mayıs'taki bombalı saldırıların izlerini silmek için çalışmaların aralıksız devam ettiğini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da yarın öğle saatlerinde ilçeye gelmesini beklediklerini söyledi. Başkan Şanverdi şöyle dedi: 

"Sayın Başbakanımız acılarımızı paylaşmaya geliyor. Öğle saatlerinde belediyemize gelecek, burada hemşerilerimizle buluşacak. Olayda yaralanan vatandaşlarımızı ziyaret edecek, vefat edenlerin yakınlarına taziyede bulunacaklar. Olaydan sonra bu güne kadar bin 684 vatandaşımıza yaklaşık 7,5 milyon lira ödeme yapıldı. Yardımlar devam ediyor. İnşallah tüm ihtiyaçlar en kısa sürede giderilecek ve normal hayata döneceğiz." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.