SON DAKİKA
Hava Durumu

Özhan'da Ramazan kampanyası

Geleneksel hale gelen Ramazan paketleri ile müşterilerine kaliteli ve zengin çeşitli alışveriş imkanı sunan Özhan, bu yıl da Ramazan sofralarına yönelik hazırlıklar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2013 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2013 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Özhan'da Ramazan kampanyası

Özhan Marketler Zinciri'nden alışveriş yapanlar; ekonomik, standart ve lüks erzak paketlerinin yanı sıra diledikleri ürünle kendilerine en uygun erzak paketlerini hazırlatabiliyor.

Özhan Marketler Zinciri sektöründeki 50 yıllık deneyimi ile; "Hizmetin dostluğa, kalitenin damak zevkine, alışverişin avantaja dönüşmesi" sloganıyla Ramazan ayında da Özhan dostlarına hizmet veriyor. Geleneksel hale gelen Ramazan paketleri ile tüketicilere kaliteli ve zengin çeşitli alışveriş imkanı sunan Özhan, kendi markalarından oluşan ürünleri ile de iftar ve sahur sofralarına bu yılda lezzet katmaya hazırlanıyor.

HER BÜTÇEYE UYGUN

Özhan'ın, dostlarının bereketli bir Ramazan ayı geçirmelerini sağlamak için, seçkin iftariyeliklerden oluşan zengin içerikli erzak paketleri yoğun ilgi görüyor. Ramazan paketleriyle ilgili çeşitli alternatifler hazırlayan Özhan'da, ekonomik, standart ve lüks erzak paketleri Özhan Dostlarını bekliyor. Ramazan için sunulan erzak paketleri her bütçeye uygun hazırlanırken, tüketicinin istediği markalarla paket oluşturma rahatlığı da bulunuyor.

Özhan Marketler Zinciri'nin hazırladığı erzak paketleri; Özhan markalı zeytin, sucuk ve bakliyat ürünlerinin yanı sıra çay, şeker, tuz, kahve, un, salça, sıvı yağ, margarin, makarna ve birçok bakliyat ürününü de içinde bulunduruyor. Özhan ayrıca, Özhan Kart'a özel indirimler ve promosyonlarla Özhan dostlarına keyifli bir ramazan alışverişi sunuyor.

Erzak paketlerinin yanı sıra Ramazan ayı boyunca fabrika, şirket, dernek gibi işletmelere yönelik uygulanan alışveriş çekleri ile erzak taşıma zahmeti ortadan kalkarken, her çalışan tüm Özhan şubelerinden dilediği gibi alışveriş yapma olanağı da buluyor.

Ramazan ayına az bir sürenin kaldığı şu günlerde erzak paketlerinin yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Reklam ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ayşen Yılmaz; "Dostlarımıza sunduğumuz erzak paketlerimiz, hem fiyat bakımından uygun olması hem de ürün zenginliği ile şu günlerde deyim yerindeyse yok satıyor" dedi.

Ramazan ayında manevi değerlere de sahip çıkıldığını dile getiren Yılmaz, "Ramazan ayının manevi ortamını fırsat bilerek dar gelirli insanlara yardım etmek isteyen dostlarımız, erzak paketleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar ve sahur sofralarını da zenginleştirebiliyor" diye konuştu.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.