SON DAKİKA
Hava Durumu

Oyuncu Güzin Çorağan'a vefasızlık

Balıkesir'in Gömeç ilçesindeki evinde 79 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Güzin Çorağan'ın cenazesi toprağa verildi. Çorağan'ın cenazesine sanat dünyasından tek bir ismin bile katılmayışı dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2022 23:50
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2022 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Oyuncu Güzin Çorağan'a vefasızlık

Oyuncu Güzin Çorağan'ın bir gün önce mantar yediği için fenalaşması nedeniyle şüpheli ölüm teşhisiyle savcılık tarafından gönderildiği Bursa Adli Tıp Kurumu Morgundan yakınları tarafından alınan cenazesi Gömeç'in Dursunlu Köyü'ndeki evine getirildi.

Eşiyle ile birlikte yaşadığı Dursunlu Köyü'ndeki evinde hayatını kaybeden Güzin Çorağan için Dursunlu Camii'nde tören düzenlendi. Törende Güzin Çorağan'ın eşi, oyuncu Tayfun Çorağan taziyeleri kabul etti.

Güzin Çorağan'ın cenazesi, öğle vakti yakınları ve vatandaşların katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından Dursunlu Mezarlığında defnedildi.

79 yaşında hayatını kaybeden Çorağan'ın cenaze törenine ailesi, Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gazi Pişkin, sevenleri ve arkadaşları katılırken, ünlü oyuncunun son yolculuğuna sanat dünyasındaki arkadaş ve dost çevresinden bir tek ismin bile katılmayışı dikkat çekti.

Güzin Çorağan kimdir?

Bursa Oda Tiyatrosunda 1962 yılında sanat kariyerine başlayan Güzin Çorağan, uzun süre tiyatro oyunculuğu yaptı.

Atıf Yılmaz'ın yönettiği "Asiye Nasıl Kurtulur?" filminde de rol alan, Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği üyesi Çorağan, "Duruşma" filmindeki performansıyla 12. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü"nü kazandı.

Çorağan, "Bizimkiler" dizisinde oynadığı "Almancı Davut'un eşi" rolüyle tanınıyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.